Nieuwsblog

18/01/2019 Wil je controleren of jouw e-mailadres voorkomt in de verzameling van gehackte data. De zoekmachine Have I Been Pwned vergelijkt je e-mailadres met de adressen die voorkomen in alle bekende datalekken. Hier kan je dan zien of hackers jouw paswoord kennen.

Hierbij 2 websites waar je jouw emailadres kan testen : https://haveibeenpwned.com/ - https://scatteredsecrets.com/

Hierbij enkele tips voor extra beveiliging van je accounts :

- Kies voor iedere account of website... lees verder
08/01/2019 Bitdefender is het meest vooruitstrevende antivirus bedrijf

Al jarenlang behoren de verschillende antivirusoplossingen van Bitdefender tot de beste antivirussoftware op de markt. De laatste vier jaar zijn virusscanners van Bitdefender zelfs als beste uit de bus gekomen in onze tests. Het bedrijf levert geavanceerde antivirussoftware, waaronder een uitgebreid basispakket en diverse aanvullende abonnementen met meer mogelijkheden. Wereldwijd maken ruim 500 miljoen mensen gebruik van... lees verder
07/12/2018 België voert onderzoek naar Huawei

Nadat de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland Huawei gebannen hebben, neemt ook België de Chinese telecomleverancier onder de loep. Het Centrum voor Cybersecurity (CCB), dat onder eerste minister Charles Michel (MR) valt, gaat na of de overheid Huawei van onze markt moet weren, bericht De Tijdvrijdag.

'We hebben recent via nationale en internationale kanalen objectieve studies opgevraagd die aantonen dat het gebruik van Huawei-technologie risico's... lees verder
13/11/2018 Klanten van Telenet die onderstaande mail hebben aangekregen, gaan voor hun eigen veiligheid best niet in op het valse aanbod.

Het gebeurt wel vaker dat er phishingmails in je mailbox verschijnen waarmee oplichters je geld of gegevens willen bemachtigen. Niet al die mails zien er even geloofwaardig uit, maar klanten van Telenet hebben momenteel een redelijk professioneel exemplaar aangekregen. De mail mag er dan wel professioneel uitzien, maar het is en blijft een poging tot oplichting.

“... lees verder
17/10/2017 De kwetsbaarheid in WPA2 die gisteren werd onthuld door een onderzoeker van de KU Leuven brengt wereldwijd opschudding. 

Telenet laat weten dat de residentiële hardware, waaronder alle modems, wifi powerlines en access points niet geïmpacteerd zijn door het WPA2-lek. Klanten hoeven dus niets te ondernemen om hun telenet-hardware veilig te stellen. "De kwetsbaarheid was enkel aanwezig indien ook een bepaalde technische feature aanwezig was. In de enterprise-oplossingen (de hotspots... lees verder

Pages