Bitdefender Gravityzone als beste antivirus getest !

Bitdefender is het meest vooruitstrevende antivirus bedrijf

Al jarenlang behoren de verschillende antivirusoplossingen van Bitdefender tot de beste antivirussoftware op de markt. De laatste vier jaar zijn virusscanners van Bitdefender zelfs als beste uit de bus gekomen in onze tests. Het bedrijf levert geavanceerde antivirussoftware, waaronder een uitgebreid basispakket en diverse aanvullende abonnementen met meer mogelijkheden. Wereldwijd maken ruim 500 miljoen mensen gebruik van Bitdefender antivirus software om hun computer te beschermen. 

Bitdefender scoort al jarenlang erg hoog in onafhankelijke tests. Virussen, malware en andere kwaadaardige software maken vrijwel geen kans om door te dringen tot uw systeem. Zo hield de virusscanner van Bitdefender in een test van AV-test.org honderd procent van alle aanvallen tegen.

De antivirussoftware van Bitdefender is voorzien van de meest moderne technologie. Een Smartscan zorgt ervoor dat de software zich aanpast aan het gebruik van uw computer. Een van de unieke eigenschappen van de Bitdefender antivirus software pakketten is de Photon-technologie. Deze innovatie zorgt ervoor dat het systeem nagenoeg geen snelheid verliest.