Nieuwsblog

07/12/2018 België voert onderzoek naar Huawei

Nadat de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland Huawei gebannen hebben, neemt ook België de Chinese telecomleverancier onder de loep. Het Centrum voor Cybersecurity (CCB), dat onder eerste minister Charles Michel (MR) valt, gaat na of de overheid Huawei van onze markt moet weren, bericht De Tijdvrijdag.

'We hebben recent via nationale en internationale kanalen objectieve studies opgevraagd die aantonen dat het gebruik van Huawei-technologie risico's... lees verder
13/11/2018 Klanten van Telenet die onderstaande mail hebben aangekregen, gaan voor hun eigen veiligheid best niet in op het valse aanbod.

Het gebeurt wel vaker dat er phishingmails in je mailbox verschijnen waarmee oplichters je geld of gegevens willen bemachtigen. Niet al die mails zien er even geloofwaardig uit, maar klanten van Telenet hebben momenteel een redelijk professioneel exemplaar aangekregen. De mail mag er dan wel professioneel uitzien, maar het is en blijft een poging tot oplichting.

“... lees verder
01/11/2018 Main Specifications
Productbeschrijving TP-LINK TL-PA4010KIT - bridge - aansluitbaar aan muur
Type apparaat Bridge
Aantal in pakket 2 (weergegeven specificaties zijn voor ??n artikel)
Type bijvoegsel Aansluitbaar aan muur
Protocol voor gegevenskoppeling Ethernet,Fast Ethernet,HomePlug AV (HPAV)
Gegevensoverdrachtsnelheid 600 Mbps
Voorzieningen Quality of Service (QoS)
Conformiteitsnormen IEEE 802.3,IEEE 802.3u,IEEE 802.3ab,HomePlug AV
Afmetingen (BxDxH) 5.6 cm x 3 cm x 9.3 cm... lees verder
17/10/2017 De kwetsbaarheid in WPA2 die gisteren werd onthuld door een onderzoeker van de KU Leuven brengt wereldwijd opschudding. 

Telenet laat weten dat de residentiële hardware, waaronder alle modems, wifi powerlines en access points niet geïmpacteerd zijn door het WPA2-lek. Klanten hoeven dus niets te ondernemen om hun telenet-hardware veilig te stellen. "De kwetsbaarheid was enkel aanwezig indien ook een bepaalde technische feature aanwezig was. In de enterprise-oplossingen (de hotspots... lees verder
12/09/2017 https://www.apple.com/benl/iphone/compare/

Pages