Nieuwsblog

13/11/2018 Klanten van Telenet die onderstaande mail hebben aangekregen, gaan voor hun eigen veiligheid best niet in op het valse aanbod.

Het gebeurt wel vaker dat er phishingmails in je mailbox verschijnen waarmee oplichters je geld of gegevens willen bemachtigen. Niet al die mails zien er even geloofwaardig uit, maar klanten van Telenet hebben momenteel een redelijk professioneel exemplaar aangekregen. De mail mag er dan wel professioneel uitzien, maar het is en blijft een poging tot oplichting.

“... lees verder
17/10/2017 De kwetsbaarheid in WPA2 die gisteren werd onthuld door een onderzoeker van de KU Leuven brengt wereldwijd opschudding. 

Telenet laat weten dat de residentiële hardware, waaronder alle modems, wifi powerlines en access points niet geïmpacteerd zijn door het WPA2-lek. Klanten hoeven dus niets te ondernemen om hun telenet-hardware veilig te stellen. "De kwetsbaarheid was enkel aanwezig indien ook een bepaalde technische feature aanwezig was. In de enterprise-oplossingen (de hotspots... lees verder
12/09/2017 https://www.apple.com/benl/iphone/compare/
12/09/2017 Volg de voorstelling van de nieuwe producten van Apple via deze link : https://www.apple.com/apple-events/september-2017/

 

Pages