Nieuwsblog

23/03/2020 Beste klant,
Onze deuren zijn dan wel gesloten door het coronavirus, maar achter de schermen doen wij ons uiterste best om u van dienst te zijn.

Zowel voor nieuwe toestellen als voor herstellingen, kunt u ons contacteren via telefoon of e-mail.

Wij kunnen alle toestellen gebruiksklaar maken zodat u er onmiddellijk mee aan de slag kunt.

Gratis levering binnen Brasschaat.

U kunt ons bereiken op 03 651 21 00, op info@genious.be of via website en sociale media.

#kooplokaal #... lees verder
17/03/2020 Vanaf 18 maart zijn ook wij verplicht van de deuren te sluiten. U kan ons wel bereiken via mail, webshop, en social media. Verzorg jullie goed en tot binnenkort !
14/03/2020 Beste klant,
door het coronavirus en de verplichte maatregelen, zijn we gesloten op zaterdag tot 3 april. Tijdens de week zijn we gewoon open. U kunt ook altijd een afspraak maken.

Voor de ouderen onder ons, stuur ons een mailtje met wat u nodig hebt en het juiste adres en wij leveren het gratis bij u thuis af. 

Uw GeniouS Team
29/01/2020 Vanaf 14 januari, heeft Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 beëindigd, wat betekent dat er geen software- en beveiligingsupdates meer worden geleverd en Windows 7 gebruikers dus steeds kwetsbaarder worden voor virussen en malware. En dat niet alleen... Ook de ondersteuning van Office 2010 stopt eind dit jaar! Spring gerust even binnen en we overlopen met u wat de mogelijkheden zijn.
27/11/2019 De beheerder van de IP-adresblokken heeft het allerlaatste blok van 1.022 adressen toegewezen. Het doet een oproep om werk te maken van IPv6, iets waar ons land koploper in is.

RIPE, het Réseaux IP Européens, laat weten dat het op 25 november het laatste IPv4-blok heeft toegewezen en dus nu zonder IPv4 adressen zit. Dat is geen verrassing, want het is al tien jaar duidelijk dat deze adresblokken zouden opraken. De bekendmaking is voor RIPE vooral een gelegenheid om er nog eens op te... lees verder

Pages